Ghana 100% Pure Dark Forastero reine Kakaomasse

Bean-To-Bar Chocolate from Switzerland

Ghana 100% Pure Dark Forastero reine Kakaomasse

Bean-To-Bar Chocolate from Switzerland

Top
€11.90 *

Prices incl. VAT plus shipping costs

  • 0.08 kg (€148.75 * / 1 kg)
  • 0.1 kg
  • Taucherli Schokolade
  • 151-0070

Available to ship
Standard Delivery time approx. 2-4 workdays within Germany. Please allow 1 week within Europe.

Awards

Ghana 100% Pure Dark Forastero reine Kakaomasse

Bean-To-Bar Chocolate from Switzerland

Bean to Bar Ghana 100% Pure is what Kay Keusen calls his 100% chocolate from Taucherli in Switzerland

He processes as follows:

  • Roasting 26 minutes
  • Conching time 92 hours
  • Cocoa vintage 2017

Prizes and Awards:

  • Academy of Chocolate: Silver Winner 2019

For purists and sugar avoiders, this Bean to Bar Ghana 100% Pure is a must try.

Producer / Distributor
premium swiss chocolate GmbH Taucherli Fabrikhof 5 CH - 8134 Adliswil +41 (0) 44 555 86 08 kontakt at taucherli.com
Characteristics
Product type: Bar of Chocolate
Chocolate type: dark chocolate
Bean Origin: Ghana
Continent of Origin: Chocolate from Africa
Cocoa content: 100 %
Cocoa Bean: Forastero cocoa bean, Forastero cacao bean
made: Bean-To-Bar Chocolate, Single Origin Chocolate
Made in: Switzerland, Swiss chocolate
Chocolate with: plain pure chocolate without ingredients
Packaging: white
Sustainability: directly traded, Chocolate Fairly traded
Health: sugar-free, without added sugar
Awards: Schupp List 3 Star, Schupp List Recomendation
customizable: sleeve, Sticker
Related links to "Ghana 100% Pure Dark Forastero reine Kakaomasse"
Ingredients
Cocoa mass, cocoa butter. Cocoa content 100% min.
According to manufacturer's specification and without guarantee on our part. Please always refer to the list of ingredients on the product.
Other customers rated Ghana 100% Pure Dark Forastero reine Kakaomasse

süß und superschokoladig

Bei 100% Kakaogehalt von «süß» zu sprechen ist vielleicht nicht ganz akkurat. Doch das ist das erste Wort, das mir in den Sinn kommt, wenn ich «Ghana 100% Pure Dark Forastero» auf meiner Zunge schmelzen lasse. Im Abgang wird sie etwas dünkler und leicht zusammenziehend. Doch sie bleibt bis zum Schluss sehr schokoladig und wunderbar cremig.

Für mich ist das tatsächlich die süßeste Edelbitterschokolade, die ich kenne. Die Farbe Lila in der Verpackung spiegelt diese «dunkle Süße» auch sehr gut wider.

Taucherli ist eine wunderbare Neuentdeckung für mich. Sehr empfehlenswert!

Patricia am 26 June 2024
Ihre Meinung

The fields marked with * are required.

Switch to homepage
customer service +49 - 511 - 78 09 43 70 Mon-Fri 10 am - 6 pm

We speak english